Des de Barcelona:

Agafeu la sortida 28 de la C-32. A la rotonda preneu la sortida cap a Olivella i seguiu per agafar la BV-2111 (cap a Olivella). Abans d'1 Km veureu una desviació a la dreta cap a la urbanització Can Lloses - Can Marcer i cap al restaurant (fa pujada).

Des de Vilafranca:

Baixeu per l'autovia C-15 fins a Canyelles i preneu la sortida cap a St. Pere de Ribes. Seguiu per la carretera C-15b fins que veieu una desviació cap a Olivella. Seguiu per la BV-2111 fins que veieu una desviació a la dreta cap a la urbanització Can Lloses - Can Marcer i cap al restaurant (pujada).

També podeu continuar cap a Vilanova i llavors agafar la C-32 cap a Barcelona, prendre la sortida 28 i seguir cap a Olivella. A partir d'aquí és igual que abans.

Des de Vilanova:

Podeu agafar la C-32 cap a Barcelona i agafar la sortida 28. Seguiu cap a Ribes i després cap a Olivella. Seguiu la BV-2111 fins que veieu una desviació a la dreta cap a la urbanització Can Lloses - Can Marcer i cap al restaurant (pujada).

També podeu agafar la carretera de Puigmoltó, que passa prop de l'Hospital Sant Camil. Travesseu Ribes tot recte i anireu a sortir, passant per davant els col·legis, a la rotonda del Palou, on podreu agafar la BV-2111 cap a Olivella. A partir d'aquí és igual que abans.

Bon viatge!

Joan Planella - 2012